Projecten

Ervaring is verleden, lering de toekomst

Enkele tientallen jaren aan werkervaring brengen mij tot deze wolk, waarbij ik nog altijd een enorme drang tot leren heb. Inslapen en tevreden zijn met wat je gedaan hebt is funest voor vandaag. Ik sprak laatst iemand die vol vuur vertelde over zijn werk maar het vuur was gericht op zijn problemen van vandaag en hoeveel hij wel niet voor “de zaak” gedaan had! Natuurlijk, nooit vergeten maar toch is het enige dat telt jouw toegevoegde waarde van vandaag.

Ook hier nog eens de vermelding dat er een duidelijke rode draad is ontstaan ten aanzien van het werken aan centralisatie en decentralisatie processen (Shared Service Centers) en SAP. Dat springt er erg uit en is gebaseerd op mijn bijzondere interesse daarin, leunend op een breed scala aan overige ervaringen maakt dit mijn beeld op dit gebied compleet.

Of toch niet? Niet zichtbaar is het feit dat het werken en samenwerken met collega’s en een team misschien wel mijn allergrootste drijfveer is. Het is mijn uitspraak dat “cijfers niet zo interessant zijn” maar ik lig er ook wel eens wakker van hoor….. Maar juist de mensen waarmee en de manier waarop je tot die cijfers komt, daar gaat het wat mij betreft om.

specialismes

Profit?

Nee niet altijd, er zitten zware tijden tussen maar uiteraard bedoel ik het werken in de profit sector. Dat heeft mij steeds geboeid, het werken in de food business en productie bedrijven biedt erg veel aan dynamiek, altijd vechten voor het beste resultaat. Met velen van de hier genoemde bedrijven bestaan nog altijd, soms levendige, contacten omdat achter de namen de mensen zitten waarover ik zojuist sprak. Ze waren mijn drijfveren en dat is een blijvend gevoel.

bedrijven

De wolk is zeker niet vol, er kan nog meer bij!

Als u geinteresseerd bent in hoe je zo’n wolk creeert, dan verwijs ik graag naar www.wordle.net/

Het is beter aan te geven dat het meer gekost heeft dan uit te leggen dat het niet gelukt is.