Knipsel

Ik ben business partner bij The Interim Company. Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben we elkaar veel kunnen bieden. Onze huidige samenwerking getuigt van veelzijdigheid en is niet zo gemakkelijk in één term te vangen, een functieloze activiteit. Naast veel aspecten van bedrijfsvoering vormen de zakelijke contacten met anderen een centraal punt. Het van veel markten thuis zijn hierbij past me en komt dicht bij mijn voormalige Finance beroep.

Voor een grote commerciele onderneming vervul ik momenteel de rol als Data Protection Officer. Dit is een toeziende rol waarbij ik als buitenstaander toezie op de ondernemening en haar omgaan met Data Privacy. Ik ben als DPO hierbij een schakel tussen de onderneming en de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ik maak deel uit van de Impulsgroep, een kleine groep enthousiaste mensen van een heel divers pluimage, die zich iedere drie weken buigen over het idee, een plan, een zorg of een vraag van een ondernemer. Het samen discussieren en impulsen geven over een onderwerp dat soms ver van je af staat en waarover je nadenkt met een zo diverse groep is ongelooflijk boeiend. Er zijn steeds verrassende impulsen die we aan de ondernemer kunnen meegeven. Inspiratie geven aan een ander ten top, maar ook aan jezelf. Als je geïnteresseerd bent in deelname, laat het me weten.

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met Hartsdromen. De vereniging probeert steeds een wens te vervullen van iemand met een hele korte levensverwachting. Het heeft mij geraakt en momenteel ben ik een Dromenvervuller. Ik heb reeds mogen ervaren hoe waardevol het is om dit voor een ander te mogen doen. Jammergenoeg is Hartsdromen op dit moment niet actief, ik vertel er toch graag over omdat het veel over mij zegt.

Ik ben een trots lid van De Rooise Kamer.

De doelstelling is om in alle respect en vertrouwen elkaar te ontmoeten met sprekers die door verrassende onderwerpen onze kijk op de wereld verbreden of aanscherpen. De onderwerpen zijn veelal van politieke, maatschappelijke, morele of wetenschappelijke aard. De gasten zijn divers: vormend, confronterend, vermakelijk en altijd onderhoudend. Ze nodigen uit tot verdere verdieping en geven vaak invulling aan onze nieuwsgierigheid. De Rooise Kamer betekent kennismaken met onbekende belevingswerelden. Verwondering en verbazing in vertrouwelijkheid en gezelligheid.