Knipsel

Ik ben associate partner bij Inspire Circle of Professionals. Het in contact zijn met anderen was en is altijd mijn grootste plezier en ik bevind mij hier in het middelpunt van verbinden, ontmoeten en kennis delen. Het organiseren en begeleiden van bijeenkomsten en in gesprek met nieuwe leden, een fantastische activiteit, veel raakvlak met mijn voormalige Financevak.  Het bruist in ons hoofd van ideeën met altijd hetzelfde doel: het bijeenbrengen van mensen en hen iets boeiends bieden. Een droombaan.

Ik ben business partner bij The Interim Company. Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben we elkaar veel kunnen bieden. Onze huidige samenwerking getuigt van veelzijdigheid en is niet zo gemakkelijk in één term te vangen, een functieloze activiteit. Naast veel aspecten van bedrijfsvoering vormen de zakelijke contacten met anderen een centraal punt. Het van veel markten thuis zijn hierbij past me en komt dicht bij mijn voormalige Finance beroep.

Ik maak deel uit van de Impulsgroep, een kleine groep enthousiaste mensen van een heel divers pluimage, die zich iedere drie weken buigen over het idee, een plan, een zorg of een vraag van een ondernemer. Het samen discussieren en impulsen geven over een onderwerp dat soms ver van je af staat en waarover je nadenkt met een zo diverse groep is ongelooflijk boeiend. Er zijn steeds verrassende impulsen die we aan de ondernemer kunnen meegeven. Inspiratie geven aan een ander ten top, maar ook aan jezelf. Als je geïnteresseerd bent in deelname, laat het me weten.

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met Hartsdromen. De vereniging probeert steeds een wens te vervullen van iemand met een hele korte levensverwachting. Het heeft mij geraakt en momenteel ben ik een Dromenvervuller. Ik heb reeds mogen ervaren hoe waardevol het is om dit voor een ander te mogen doen.