Knipsel
In letterlijke zin raadgever. Ik begeleid jou graag in jouw business vraagstukken,  jouw zakelijke kansen of misschien problemen en ik denk mee. 
Want aan deze kant van de tafel zit iemand met veel werk- en leefervaring en soms is het nodig of gewoon prettig om in gesprekken te delen. Er niet alléén voor staan is belangrijk. Samen de zaken bespreken biedt heel veel meer. Tegelijkertijd belangrijk om te stellen dat jij de eigenaar blijft, van jouw issues, van jouw mogelijkheden, van alles wat je bezighoudt. Maar een gezonde dosis samenspraak, overleg en soms een spiegel helpt jou verder.
Dus wat zou ik voor jou kunnen betekenen?
– ik zorg dat je niet alleen staat als ondernemer, denk met je mee, geef raad en ondersteun je, jouw sparringpartner
– ik ben het verlengstuk van jouw gezond verstand, ik weet de weg en gebruik mijn brede allround ervaring in zaken
– ik ben jouw allround stafmedewerker
– ik ben jouw vertrouwenspersoon, als jij dat wilt
– ik zou je tijdelijk kunnen vervangen
– ik luister naar jou
Misschien wel de meest boeiende constatering is dat luisteren, aandacht geven, vragen en praten met anderen de meest krachtige manier is om een ander zichzelf te laten ontdekken. Zichzelf de antwoorden te laten geven, prachtig. Wanneer jij de ruimte krijgt (in deze van mij) om over jouw verhaal of kwestie te vertellen, is de oplossing of het inzicht vaak al dichtbij. De omstandigheden zijn vertrouwen, veiligheid en ruimte zonder als gespreksgenoot zelf iets op te eisen. Het luisteren en de scherpe vraag zorgen voor de aandacht, ruimte en inzicht.
Ik sta hier enorm voor open, het komt steeds meer op mijn pad. Dat kan een zakelijke of een persoonlijke setting zijn. Een rol ten opzichte van een ondernemer of manager als sparringpartner, meedenker, brainstormer, inspirator en creator. Een rol om er te “zijn” voor die, misschien wel eenzame, ondernemer of manager. Maar in een andere setting is het vergelijkbaar, een persoonlijke samenkomst om die ruimte te geven in de privé situaties van de ander. Ik heb knotsgekke, keileuke ideeën om hierover samen iets te doen, maar weet me ook te vinden om samen eens een kop koffie te drinken. Misschien ga je uitvinden waar het bij jou echt om gaat. Ben zeker bereid op die vraag van mij.
Samen nadenken, brainstormen, out-of-the-box denken. Zo begint een plan, een idee en ik doe graag mee. Het fascineert me wat je samen kunt creëren en dan start je wat mij betreft met vrij denken, zonder grenzen of belemmering, daar buigen we ons later over. Ik noemde op deze website al mijn deelname aan de Impulsgroep waar we dit als groep steeds doen, maar bovenal zijn mijn jarenlange werkervaring, energie en enthousiasme de ingrediënten om samen iets tot stand te brengen. Het is aan jou.
Energie en enthousiasme te over, het zijn voor mij geen schaarse elementen! Niets is mooier dan op basis van onze eigen ervaringen en verhalen dit door te geven aan elkaar, steek het vuurtje bij de ander aan, laat de bal rollen en het is ongelooflijk wat hier uit kan ontstaan, zie eens waar die bal terecht kan komen. Je moet gaan zien wat er mogelijk is. En hoe doe je dat dan? Bel me eens.