Keep moving forward

Als je op mijn website keek, onder mijn naam, dan stond daar heel stiekem op een nederige plekje achteraan: spoach. Op mijn Linkedin en Twitter-account was het al niet anders. Eerst wat gedoe over Interimmer zijn en zo, maar dan, heel voorzichtig dus spoach. Het stond er al jaren.

Tot nu toe dan, want Spoach staat nu vóóraan en met de zekerheid van ene Trump 🙂
roep ik nu: SPOACHEN is coachen door Jan van den Brand.

Is het eigenlijk iets nieuws dan? 
Toch wel.

Ik kies voor hetgeen me enorm boeit.
Keep moving forward.

Er zijn nogal wat mensen die ik tegenkom die zeggen: “oh ja, Jan,  jij hebt toch die naam Spoach staan op Linkedin, vertel er eens over”, ondanks dat nederige plekje dus. De afgelopen jaren sprak ik toch al met menigeen en was ik zowaar aan het spoachen. Maar toch heb ik het nooit echt uitgedragen.

Nu wel.
Ik nodig je uit om op mijn website te lezen over SPOACHEN

Jouw SPOACH

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Geef een reactie