Ik zou toch zweren dat…..

In de maand september 2016 ging mijn blog over de eerste NLP ervaringen.
Lees “niet lullen maar poetsen`
Enthousiast en ik zou je op de hoogte houden.

4 Maanden verder.
Tijd om die schuld af te lossen.

Dat eerste weekend was bijzonder, “The first cut is the deepest”
34 Nieuwe mensen ontmoeten en na 3 dagen al een enorme band. 
En leek het niet alsof je deze mensen al langer kende? Wat bijzonder!
Ik was, jawel, weer eens de oudste, dat heb je als je je aan de verkeerde kant van vijftig bevindt. Al langer kennen, dat geldt zeker voor die ene, die echt mijn NLP maat is geworden. Hij kwam me ongelooflijk bekend voor!
Ik zou toch zweren dat…..

Gedurende alle weekends die volgden daar in Vught, was iedere keer weer indrukwekkender dan de vorige.

In mijn planning kwam het vijfde weekend, einde januari, niet goed uit, er stond wat anders op het programma dan, ik kon er niet omheen. Dus, naief als ik was, maakte ik gebruik van de mogelijkheid om dit vijfde blok te volgen op een andere locatie maar vooral in een ander weekend. Aldus werd gepland en zo ging ik afgelopen vrijdag naar Bergen om nota bene de afsluiting van die emotionele reis met een andere groep te doen. Erg onhandig.

Maar dan dat vijfde weekend.
Hoe fantastisch dit dan toch weer was, 25 nieuwe mensen en wat een beleving, ik ben er nog ondersteboven van. Ik heb parels van mensen ontmoet, om nooit te vergeten.
Tegelijkertijd mis ik mijn Vught-NLP-ers heel erg.

Maar hoe moest dat dan zonder mijn maatje daar?

Ik zal je verrassen want we gingen samen naar Bergen !!
 
Ik ben het namelijk zelf.
Ik heb mezelf ontmoet

Jan

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Geef een reactie