Netwerken, hoe doe je dat?

Soms kom je er plotseling achter.
Soms zie je iets dat er al heel lang was.
Soms schreef je er al eerder een blog over.
Soms denk je: “hé, dit is bijzonder, ik heb verdorie een verhaal te vertellen!”

 

Mijn verhaal
Ik was 20 jaren lang als interimmanager zelfstandig ondernemer.
Geen werkgever die je een zekerheid bood (wat dat ook moge zijn) maar
na iedere opdracht afhankelijk zijn van wie jou de volgende opdracht zou geven.
En dan graag precies aansluitend op de vorige. Geen sinecure.
Lange opdrachten zijn in die zin geweldig maar ook funest voor het bemachtigen
van de volgende. Want was je ondertussen wel blijven werken aan je netwerk?

Het antwoord is een volmondig ja.
Ik heb geen dag (niet één) zonder gezeten, het is me altijd gelukt en als ik om me heen kijk best wel uniek. Het aangaan en onderhouden van voor mij belangrijke contacten was mijn grootste plezier. Netwerken is daarvan het bijproduct. En altijd werk hebben zijn de vruchten.
 
Ik heb een verhaal te vertellen
Die jaren zijn voorbij, het interimmanager zijn is over. En nú, nu bestaan mijn huidige activiteiten eigenlijk alleen nog maar uit contacten en netwerken in vele verschijningsvormen. Bovendien heeft het enthousiasme, plezier en inzicht dat ik hiermee heb opgebouwd mij aangezet tot het geven van workshops in netwerken.

Het plezier
En vooral, hoe krijg je er plezier in? Creativiteit, verrassende kansen en inspiratie.
Het is mijn visie, het is mijn verhaal, een bijzonder verhaal over hoe een bal rolt.
Graag laat ik je zien hoe ik al die jaren ben omgegaan met mijn contacten.
Hoe deed en doe ik dat? Hoe beleefde ik daar zo’n plezier aan? En hoe vond ik er de tijd voor?

Workshop netwerken
Ik geef het graag aan groepen, klein of wat groter of aan jou alleen.
Natuurlijk zit daar verschil in maar het uitgangspunt is altijd een grote mate van interactiviteit. We bereiden het vóór en er is nazorg. Indien gewenst begeleid ik je daarna graag om het netwerken voor jou tot een succes en als het even kan, een plezier te maken. 

Stuur me a.u.b. een mail als je geïnteresseerd bent.
Ik zie er naar uit.

Jan

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

1 gedachte op “Netwerken, hoe doe je dat?”

Geef een reactie